maanantai 13. lokakuuta 2014

Epäonnistumisen jämistä

Yli kaksi vuotta sitten sain idean kasata kirjan jossa käsittelisin ihmisten seksuaalisuutta haastattelujen pohjalta tehdyissä runoissa. Kunnianhimoinen projekti alkoikin hyvin ja materiaalia alkoi kertyä kiitettävästi. Sitten alkoivat vastoinkäymiset. En halua tarkemmin näin julkisesti purkaa näitä vastoinkäymisiä, mutta projekti on vuoden verran ollut jäähyllä. Palaan siihen sitten, kun jaksamiseni on sille sopivalla mallilla.

Nyt pitkän tauon jälkeen kävin läpi tuon ajan tekstejä. Lähinnä sellaisia mitä olin itse projektiin sopimattomana laittanut sivuun. Hyvin pian minusta alkoi tuntua, että näille pitäisi tehdä jotain. Niinpä kasailin näistä sivuun jääneistä teksteistä parhaimmat ja lisäsin nippuun muutaman uudemman runon.

Tuon isomman projektin työnimi alkoi tuntua tälle nipulle sopivalta, joten mikäpäs siinä. Rakkaat ihmiset! Talven aikana tarkoitukseni on julkaista kuvitettu pienoiskokoelma nimeltä Voipuoli ylöspäin.

Lisäksi työn alla on keväällä ilmestyväksi suunniteltu pienoiskokoelma joka kantaa tällä hetkellä työnimeä Ohjeita postmoderniin elämään moderneina runoina. Hyvät rakkaat! Näyttää siltä, että edessä on mielenkiintoinen talvi. Tänään tuo taannoinen epäonnistumiseni ei vaikuta niin epäonnistuneelta.

PS: Muistakaa 18.11. Harras, 14 päivää -julkkarit On the Rocksissa!