maanantai 3. marraskuuta 2014

Haloo Venäjä? Homo puhelimessa!

Viime päivinä on saatu taas ihmetellä rakkaan naapurimme touhuilua. Edes venäläinen jonotuskulttuuri ei vedä vertoja tälle hassuttelulle. Kyllä! Kun Applen nykyinen toimitusjohtaja kertoo kaikille olevansa homo, on veli venäläisen mielestä täysin loogista pistää päreiksi hänen edeltäjänsä muistomerkki. Ilmeisesti homous on tarttunut toimitusjohtajan tuolista, tai Applen pääkonttorin ilmastointikanavaan on syötetty homokaasua.

Jännää kyllä kaikkien alojen yritysten yhteenliittymä ZEFS, joka pystytti iPhonen muotoisen patsaan ja nyt sitten purki sen, ei näe myytävien puhelimien olevan homopropagandaa. Voisiko siihen mitenkään liittyä kaikkien alojen yritysten yhteenliittymän taloudelliset intressit, vai onko puhelimen koolla väliä milloin siitä tulee homostelua?

Joka tapauksessa, kun homopropaganda on kertakaikkisen kiellettyä Venäjällä, niin kielletäänpä sitten:

1. Armeija ja runous pitää kieltää, sillä William Aalto oli kuuluisa sotilas, runoilija ja homoseksuaali.
2. Vähintäänkin espanjalaiset elokuvat pitää kieltää, koska Pedro Almodóvar on homo ja leffoissa homostellaan menemään. Varmuuden vuoksi kannattaa kieltää kaikki elokuvat, sillä ainakin belgialainen Chantal Akerman ja brittiläinen Lindsay Anderson ovat homoseksuaaleja.
3. Kuvataide pitää kieltää, sillä Konstantin Somov oli homoseksuaali. Vieläpä venäläinen homoseksuaali. Aijai. Harmillista, että Konstantin kuoli vuonna 1939, niin häntä ei voi laittaa vastuuseen homopropagandan levittämisestä.
4. Vitut! Kielletään kaikki saman tien, pääsee vähemmällä.

Pitää varmaan vielä varuiksi teroittaa, että myös Sauli Niinistö kannattaa kieltää, koska hän on jutellut julkisesti homoseksuaalin kanssa monta kertaa pyrkiessään presidentiksi.

Oikeastaan, jos Putinin kansliassa joku osaa suomea (ja miksipä ei osaisi) ja lukee nyt tätä, niin kannattaa vielä Vladille sellaiset terveiset, että pistää ydinkärjet liikkeelle, sillä koko planeetta on pullollaan homopropagandaa aina sateenkaaria myöten. Kerro sille samalla, että herra presidentti saa pitää tunkkinsa.

PS: Herra Putinko se tulliin sen alkuperäisen jonon kehitti jota venäläiset tänä päivänä arvostavat niin paljon?