perjantai 27. marraskuuta 2015

Kiitos Laura Lindstedt!

Kun yhteiskuntakriittinen taiteilija onnistuu luomaan suositun teoksen ensimmäiseksi hänet nimeää eliitin jäseneksi se taho, joka kaikkein eniten haluaa porata yhteiskunnan heikko-osaisimpia ihmisiä kakkosnelosella perseeseen.

Tämä on pakkotoistoa, mutta meillä on koko maamme historian onnettomin hallitus. Se järjestelmällisesti syyllistää sortamiaan ihmisiä voidakseen sortaa heitä lisää. Kaikki mitä nämä kansakoulun hymypoikapatsailla palkitut koulukiusaajat lupasivat vaalien aikana on heitetty roskakoriin ja nyt valehtelemalla, kiusaamalla ja uhkailemalla on pyritty luomaan oligarkialle otollista maaperää.

Kun maan isät (kyllä, sanoin maan isät, sillä patriarkaattiahan hallitus edustaa) ovat pettäneet kansan järjestelmällisesti ja vaativat kuuliaisuutta syytellen totuuden ääneen sanovia trubaduureja elitisteiksi samalla kun itse käärivät köyhien taskuista pennoset omiinsa, on pakko kysyä miksi kansalaisen tarvitsisi noudattaa häntä itseään sortavia sääntöjä?

Sipilä toitottaa, että kaikkien on osallistuttava talkoisiin. Talkoot on vapaaehtoisuuteen perustuvaa toimintaa, jolla edistetään yhteistä asiaa. Sipilän talkoot on pakkokeinoihin perustuvaa toimintaa joka edistää todellisen eliitin, varakkaiden porsastelijoiden asiaa.

Olen itse raivostumiseen saakka kyllästynyt kuuntelemaan sitä kuinka 520 euron kuukausituloilla kuulun taide-eliittiin päädyttyäni taiteilijaksi sen tähden, kun yhteiskunta veti minulta maton alta ja se jäi ainoaksi mahdollisuudekseni selviytyä muutoin toivottomassa tilanteessa.

Hallitus harjoittaa ilkeää väkivaltaa duunareita, työttömiä ja sairaita kohtaan vain koska se voi. Ja tästäkö pitäisi olla hiljaa?

Kiitos Laura Lindstedt,  kun et ollut hiljaa.