maanantai 18. heinäkuuta 2016

Keskustelu Riku Nevanpään kanssa

Harjavaltalainen Riku Nevanpää ilmoitti pyrkivänsä perussuomalaisten puheenjohtajaksi perussuomalaisten seuraavassa puoluekokouksessa. Yksi hänen teeseistään on "missä monikulttuurisuus, siellä älytön tyhjyys". Päätin kysyä mieheltä itseltään, miten minun monikulttuurisuuteni on älytöntä tyhjyyttä.

En tyytynyt hänen vastaukseensa "jaa-a, sen käsittävät vain ne jotka tämän ymmärtävät", vaan pyysin häntä selvittämään mitä hän todella poliitikkona tarkoittaa tällä teesillä, jolla on mahdollisia vaikutuksia minun elämääni. Riku Nevalaisen vastaus oli poliitikolle erittäin sovelias bannaaminen Facebook-sivultaan. Banaanikirves heilahti sen verran nopeasti, etten ehtinyt ottamaan keskustelusta screen capia.

Nevanpään arvoihin omien sanojensa mukaan kuuluu seuraavanlaisia:

- Anti ay-aktivisti
- "Punaisen" (sak) vallanvastustaja
- Uudistusmielinen
- Talouden kehittäjä
- Kuntaliitosten vastustaja
- Omakotitalo asumisen kannattaja
- Mikro- ja pienyritystentukija
- Tuloerojen vastustaja
- Tasaveromallin kannattaja
- Kiinteistöveron vastustaja
- Ekomaksun vastustaja
- Perheiden puolustaja
- Suorasanainen

Minua ihan oikeasti nuo arvot luettuani alkaa mietityttää millaisin keinoin Nevanpää aikoo ajaa tuloerojen pienentämistä? Jos miehelle ei kelpaa AY-liike, eikä progressiivinen verotus, niin jäljelle jää ilmeisesti sotilasjuntalla tulotason reiluuden varmistaminen.

Noh, en minä ihan sitäkään usko, mutta kyllä Nevanpään asettuminen Timo Soinin haastajaksi kertoo paljon puolueen arvoista ja uudistumiskyvystä. Nevanpää on muuten niitä tyyppejä joita on harjattu rasististen lausuntojen takia ennenkin.

Tällainen meininki on meidän maatamme johtavassa hallituspuolueessa. Mitään tekemisiään ja sanomisiaan ei tarvitse perustella ja vika on aina kuulijassa. Ripuli kuuluu heinäkuuhun.