keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Vuoden uhriutumisen palkinto menee...

Tiedän, tiedän... Minun pitäisi kirjoittaa välillä jostain muustakin kuin rakkaista fasisteistamme. En vain malta olla nauramatta viimeisimmille käänteille Sebastian Tynkkysen suuressa ja mahtavassa logiikassa. Tämä ei siis ihan oikeasti ole omaa keksintöäni, eikä edes oma havaintoni:

Vanha tarina kertoo Huittisten muurarista joka julisti selvinneensä Titanicin onnettomuudesta. Eikä mies missään tapauksessa paskaa puhunut, sillä hän oli onnettomuuden aikaan muuraamassa uunia Keikyällä.

Perusnuorten ikioma lapsifasisti kirjoitti Facebook-seinällään muun islamofobistisen sekoilun lisäksi seuraavaa: "Pyysin tuntematonta matkustajaa ottamaan minusta kuvan matkustaessani tuossa Bahnin junassa. Tämä on se kuva. Seuraavana päivänä vain tunnin päässä sieltä missä itse olin, Bahnin junassa 17-vuotias ISIS-taistelijaksi ilmoitettu afgaaniturvapaikanhakija yrittää teurastaa kirveellä ja veitsellä matkustajia kuoliaaksi. Neljä haavoittuu, kaksi kriittisesti ja 14 ihmiselle annetaan shokkihoitoa. Mitä jos olisinkin palannut Suomeen vasta seuraavana päivänä ja ollut itse tuossa junassa? Kun nämä asiat tulevat näin lähelle, ei kiinnosta enää vaieta, vaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä."

Juu-u. Oli tosi lähellä Sebun kohtalon hetki... Sebastian Tynkkynen oli nimittäin lähijunassa Frankfurtissa matkustamassa kirveriehuntaa edeltävänä päivänä. Kirvesriehunta tapahtui pitkänmatkan junassa 240 kilometrin päässä Münchenin ulkopuolella. Seuraavana päivänä.

En koe olevani kyynikko, kun totean, että vaikka olin samana päivänä samassa metrojärjestelmässä menossa samaan suuntaan, kun suomalainen mies pilleripäissään riehui kirveen kanssa metrossa, eikä minulle tullut mieleeni, että olisin jotenkin potentiaalisen uhrin asemassa.

Tämä loistavasti kuvaa Sebastian Tynkkysen mielenliikkeitä; hän on uhri vaikka mitään itseasiassa ei ole tapahtunutkaan. Tokihan populistisen fasistin kuuluukin uhriutua kaikissa mahdollisissa tilanteissa, jos sillä millään muotoa voi ajaa omaa paskalla maalattua maailmankuvaansa eteenpäin.

Ihan varmaksi en mene sanomaan, mutta on syytä epäillä, että Amsterdam sai Sebastianin tuntemaan itsensä myös Brysselin pommi-iskun uhriksi.

Viimeisin uhriutuminen tapahtui ihan hetki sitten, kun Sebastian julistautui olevansa seksuaalivähemmistöläisenä islamin vihan kohde. Siis sama Sebastian, joka on kertonut eheytyneensä bi-seksuaalisuudesta. Se sama Sebastian, jolle ei ole olemassa kuin ihan heteroita tyttöjä ja poikia ja ne pitää erotella lippiksillä, koska pillua ja kyrpää ei saa näyttää julkisella paikalla.

Nyt jos koskaan: haista sinä, Sebastian, mikrossa viheltävä vihreänsävyinen paska!