maanantai 19. syyskuuta 2016

Saatanan hyväntekeväisyys

Hiljattain julkaistussa tutkimuksessa lapsiprostituution määrässä Yhdysvalloissa on tapahtunut piikki. Syyksi on todettu, ettei lapsilla ole tarpeeksi ruokaa saatavilla. Touhun raakuutta ei lainkaan vähennä se, että tyypillisesti kaupanteko tapahtuu säännöllisesti tietyn vanhemman henkilön kanssa.

Tämä on irvokkain malli oikeistolaisesta hyväntekeväisyysideologiasta. Kun sosiaalijärjestelmää puretaan heittelemällä humanismin periaatteita ikkunasta pihalle kauluspaitojen hihat käärittynä, kehutaan samalla, että tämä mahdollistaa todellisen auttamisen, joka perustuu ihmisen hyvyyteen.

Ja ihminenhän on hyvä! Ihminen on hyvä perustelemaan mitä erinäisimmin syin miksi juuri hänen ei tarvitse juuri tänään auttaa heikompiosaista. Ihminen on hyvä vaatimaan hyväntekeväisyydelleen vastapalveluksia. Ihminen on hyvä moralisoimaan tuntematta lainkaan moralisminsa kohteeksi joutuneen ihmisen todellisia laitoja.

Minua oksettaa mesenaatit. Mesenaatti on pullea ja irvokas syylä taiteilijan selässä vaatimassa itselleen hoitoa. Se vaatii taiteilijaa toteuttamaan omia häpeilemättömiä tarkoitusperiään. Mesenaatti on hirviö joka potkii pöydän alla pullanmurusia keräilevää taiteilijaa. "Taiteen vuoksi kuuluu kärsiä" on psykopatian luomaa valhetta, jossa tuska kaunistellaan ruusuiseksi tanssiksi. Siitä tanssista nauttii vain psykopaatti.

Ja tällaista maailmaa me olemme jälleen rakentamassa. Lapsista tehdään huoria, kodittomista moraalittomia ja taiteilijoista tissimaitoa juovia lapsia.

Jokainen auktoriteettiuskovainen on paskaisen helvettinsä ansainnut.