perjantai 1. kesäkuuta 2018

Ulkoministeri Timo Soini

Hyvä ulkoministeri Timo Soini,

onnittelen teitä hyvästä ulkoministerikaudestanne. Olette onnistunut luimimaan velvollisuuksistanne historiallisella menestyksellä. Hitto vie! Nostan hattua tuolle suoritukselle, sillä edes aktiivimallia väistelevä työnvieruksuja ei joudu käyttämään yhtä paljon vaivaa yhteiskunnallisten velvollisuuksien välttelyssä kuin te olette onnistuneet tekemään.

Arvostan myös sitä, miten olette onnistuneet syömään vaalien aikaan lausumanne suuret sanat pelkkänä kondimenttina ravimakkaroiden kyljessä. Muistattehan miten sanoitte, että ulkomaiden vaalituloksiin ei saisi puuttua, ja sitten päätitte itse tehdä niin? Muistatteko myös miten sanoitte olevanne tavallisen ihmisen puolella Audin takapenkillä istuvia herroja vastaan, ja ihan hiljattain haukuitte metron ja sillä ja polkupyörillä kulkevat tavalliset ihmiset maanrakoon, koska te ja teidän kaverinne eivät suostu nostamaan perseitänne Audin takapenkiltä.

Hyvä ulkoministeri! Te olette suorittaneet tähän mennessä vuosituhannen merkittävimmän silmänkääntötempun! David Copperfield onnistui hävittämään Vapaudenpatsaan. Se on mitätön saavutus siihen nähtynä miten te olette onnistuneet toimillanne hävittämään kokonaisen valtion kansainvälisen maineen ihmisoikeuksia kunnioittavana yhteisönä. Maailman naiset voivat vain katsella silmät pyöreinä miten te miehisyyttänne uhkuvalla persoonallanne pyyhitte heidän ihmioikeuksilla lattian vaatimalla raiskauksen uhreilta synnyttämisvelvollisuutta. Jokainen 12-vuotias synnyttäjä on hengenvaarassa, mutta te vain taiotte tämän faktan kädenheilautuksella näkymättömäksi! Huikeaa.

On myös ihailtavaa nähdä miten vaaditte muilta ryhmäkuria, mutta itse jätitte oman puolueenne sen takia, että ryhmän yleinen mielipide ei soveltunut omaan makuunne. Lähinnä kait siksi, että puolueenne johtoon nousi henkilö joka ei olisi suostunut toimimaan marionettinanne sillä välin kun ohjailette touhua verhon takaa.

Olette myös ihailtavalla menestyksellä suorittaneet tempun, jossa kerrotte miten kansa tietää, mutta kun kansa on kanssanne eri mieltä, te olette kitisseet demokratian olevan perseestä.

Jos koskaan kohtaamme henkilötysten tarjoan teille, hyvä ulkoministeri, oluen. Te olette nimittäin tehneet mitättömien saavutusten maailmanennätyksen. Se jos mikä on tuopin kilautuksen arvoinen suoritus.

Sieg heil!